Aloitamme aikuispartion!

Hei aikuinen! Oletko vailla omaa harrastusta? Haluatko touhuta mukavassa porukassa? Haluaisitko retkeillä, mutta yksin ei tule lähdettyä? Kiinnostaako partiotoiminta?

Aloitamme Nakkilan Partiolaisissa aikuispartiotoiminnan. Toiminta on tarkoitettu yli 23-vuotiaille. Aikaisempaa partiokokemusta ei tarvita. Kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan.

Aikuispartio kokoontuu noin kerran kuukaudessa ja tapaamisten ohjelma vaihtelee. Luvassa on ensialkuun mm. retkeilyä, kokkisotaa, ensiaputaitoja, taivaan tutkimista kaukoputkella ja erävarusteisiin tutustumista. Tapaamisten viikonpäivät vaihtelevat ohjelman mukaan ja ajankohdat sovitaan yhdessä.

Aikuispartion tutustumisilta pidetään maanantaina 16.10. klo 18 – 20 partiomajalla. Tervetuloa juttelemaan aikuispartiosta, paistamaan lettuja nuotiolla ja juomaan nokipannukahvit! Poikkea sinulle sopivassa välissä.

Marraskuun aikuispartio pidetään sunnuntaina 19.11. klo 14 partiomajalla. Luvassa on kokkisotaa partiotvistillä – tai parilla. Mutta ainakin se on varmaa, että kokkailu tapahtuu retkikeittimillä ja nuotiolla.

Lisätietoja aikuispartiosta: Hanna-Leena Puosi, hannaleena.puosi(a)gmail.com

Leave a Reply