Ryhdy Partion Ystäväksi

TUE PARTIOLAISIA – Ryhdy Partion Ystäväksi

Partion Ystävät on partion uusi yhteinen vuosilahjoituskampanja. Partion Ystäväksi ryhtyvä voi halutessaan antaa peruslahjoituksensa lisäksi summan valitsemalleen lippukunnalle.

Partion Ystäväksi voi ryhtyä nettisivujen kautta partio.fi/partionystavat, paperisella lomakkeella tai lähettämällä yhteystietonsa osoitteeseen partionystavat@partio.fi.

Jos haluat tukea suoraan myös meidän lippukuntaamme, muista nimetä vapaavalintaisen vuosilahjoituksen saajaksi Nakkilan Partiolaiset ry.

Kiitos tuesta!

LISÄTIETOJA: partio.fi/partionystavat

PARTIONYSTÄVÄT_logo

Mikä on Partion Ystävät?
Moni on varmasti huolissaan lasten ja nuorten yksinäisyydestä. Yksinäisyys ja ulkopuolisuuden tunne taas ruokkivat helposti syrjäytymistä. Partion Ystävä on vuosilahjoittaja, joka auttaa meitä puuttumaan tähän kierteeseen.

Katkaisemme kierteen tarjoamalla jokaiselle lapselle ja nuorelle mahdollisuuden olla mukana ja osallistua. Vain 40 eurolla vuodessa voi varmistaa, että omalla alueella mahdollisimman monella lapsella ja nuorella on harrastus ja ystäviä.

Mihin lahjoitukset käytetään?
Lahjoituksilla annetaan esimerkiksi vapautuksia jäsenmaksuista ja leirimaksuista, ostetaan varusteita kaikkien lainattavaksi ja tuetaan sisupartio -ja monikulttuurisuustyötä. Lahjoittaessa voi valita kolmesta eri kohteesta tai lahjoittaa sinne, missä apua tarvitaan eniten. Samalla voi myös tukea itselle tärkeää lippukuntaa haluamallaan summalla.

Miksi lahjoittaisi juuri partiolle?
Partio toimii jo valmiiksi koko maassa, sekä Hangossa että Utsjoella, joten partio voi aidosti ehkäistä syrjäytymistä jokaisella paikkakunnalla. Lisäksi syrjäytymisvaarassa oleva lapsi hyötyy paljon siitä, että elämässä on turvallinen aikuinen, ja partiotoiminnassa kiinnitetään tähän paljon huomiota kouluttamalla ohjaajat perusteellisesti. Partion toiminta on myös kustannustehokasta.

Mitä lahjoittaja saa Partion Ystävistä?
Saat Partion Ystävät -pinssin sekä Partion Ystävien uutiskirjeen.

Kuinka voi tulla mukaan Partion Ystäviin?
Menemällä osoitteeseen https://www.partio.fi/tue-toimintaa/partion-ystavat!

 

Leave a Reply