Joulua odotellessa tapahtuu

LIPPUKUNNAN JOULUNAJAN TAPAHTUMAT

Adventtikalenterien myyntitempaus la 11.11.
Onnipekan edessä klo 10-15 myydään partiolaisten adventtikalentereita ja paistetaan lettuja. Kalenterin ostajalle lettu kaupanpäälle! Ilmoittaudu mukaan tunnin myyntivuoroon Hansulle (hannaleena.puosi(a)gmail.com).

Joulukadun avaus la 25.11.
Nakkilan joulukadun avaus. Partiolaisten kulkue lähtee partiomajalta klo 16.00. Ole paikalla klo 15.50. Kaulaan partiohuivi ja päähän tonttulakki. Ota mukaan oma lyhty/kannellinen kynttilä. (Partiomajaltakin löytyy, jos et voi ottaa omaa.)

Kulkueen reitti: partiomaja-Kirkkokatu-Kiertotie-Kauppatie-tori. Vanhemmat noutavat lapsensa torilta, emme palaa partiomajalle.

Partiolaisten perheenjäsenet ovat myös tervetulleita kulkueeseen!

Itsenäisyyspäivän soihtukulkue ja lupauksenanto 6.12.
Itsenäisyyspäiänä järjestetään Nakkilan Partiolaisten perinteinen soihtukulkue ja lupauksenantotilaisuus Nakkilan kirkossa. Tilaisuudessa uudet sudenpenuut, seikkailijat ja tarpojat antavat partiolupauksen: “Lupaan parthaani mukaan rakastaa jumalaani, omaa maatani ja maailmaa, toteuttaa <ikäkauden> ihanteita ja olla avuksi toisille“. Partiolupauksen antaminen on merkki siitä, että haluaa olla partiolainen ja sitoutuu partion arvoihin.

Sudenpennuille ja partiolaisille, jotka antavat lupauksen ensi kertaa, jaetaan lippukunnan partiohuivi ja lupausmerkit. Merkit kiinnitetään partiopaitaan.

Partiohuivi maksaa 5 euroa. Maksu kerätään kirkossa harjoitusten aikanaLupausmerkit kustantaa lippukunta.

Ohjelma:
15.30 harjoituksen kirkossa
16.30 soihtukulkue lähtee
17.00 kulkue sankarihaudoille, lupauksenanto kirkossa
18.00 tilaisuus päättyy

Pukeutuminen: Virallinen partioasu, sudenpennuilla lippukunnan collegepusero

Partiopuvun alle kannattaa pukea paljon lämmintä vaatetta, jotta tarkenee koko kulkueen ajan. Kulkueessa olisi hyvä olla tummat ulkovaatteet päällä. Kulkueen päätyttyä, ennen kirkkoon menoa ulkovaatteet jätetään seurakuntakodille. Mikäli et omista partiopaitaa, pue päällesi jotakin muuta tummaa.

Toivomme, että nekin partiolaiset, jotka eivät tänä vuonna anna lupausta, osallistuvat tilaisuuteen. Partiolaisten läheiset ovat tervetulleita seuraamaan soihtukulkuetta ja lupauksenantoa!

Lisätietoja: Hanna-Leena Puosi, hannaleena.puosi(a)gmail.com, 040 705 1092

Joulujuhla ma 11.12.
Lippukunnan yhteinen joulujuhla partiomajalla klo 17.30-19.30. Päälle partiopaita, partiohuivi ja tonttulakki. Mukaan ruokailuvälineet ja pikkupaketti (2-3 €).

Kynttilöiden sytytys sankarihaudoille su 24.12.
Partiolaiset sytyttävät sankarihautojen kynttilät jouluaattona. Kokoontuminen kirkossa klo 13. Päälle partiohuivi.

Enkelikirkko to 28.12.
Partiolaiset keräävät kolehdin MLL:n järjestämässä enkelikirkossa klo 18. Kolehdin kerääjät sovitaan erikseen, mutta kaikki ovat tervetulleita enkelikirkkoon. Päälle partiopaita ja partiohuivi.

cropped-sankarihaudoilla.jpg

joulujuhla

Leave a Reply